startpagina

 

 

 

 

 

 

 

26-10-2007 - Internet Publicatie over de Vuurwerkhouder - vuurwerkveilig.com

 

Nieuwe vuurwerkhouder

Onder invloed van wind, druk of andere faktoren kan een ongefixeerd vuurwerkartikel wel eens kantelen.

In onze veiligheidsdatabase beschrijven we een groot aantal methoden om dit te voorkomen. Denk hierbij aan bakstenen, om een cake tussen te klemmen, of een stok in de grond om een cake aan te binden.

Sinds een week wordt aktief reclame gemaakt, via diverse vuurwerksites, voor een nieuw soort vuurwerkhouder.

 

Nieuwsgierig geworden namen we een kijkje op de website www.vuurwerkhouder.nl. Daar vonden we onder andere het volgende stukje verklarende tekst:

"Bijna iedereen geniet van mooi vuurwerk. Maar het afsteken en bekijken ervan is niet ongevaarlijk. Elk jaar raken tientallen mensen gewond door omvallend siervuurwerk. Een plotselinge windvlaag, beweging door interne explosies of aanraking kunnen ervoor zorgen dat brandend materiaal onverwacht in het rond schiet.

De vuurwerkhouder voorkomt dit. De speciaal ontworpen uitsparing klemt het vuurwerk vast op enige afstand van de grond. De gebogen zijde is een goede schokbreker en zorgt er samen met de ruime bodemplaat voor dat het vuurwerk stevig blijft staan"


 

 

Hierbij moet direct opgemerkt worden dat deze vuurwerkhouder gericht is op de kleinere potten, cakes en fonteinen. Deze vind men doorgaans terug in de bekende Chinese meterpakketten.

Uiteraard zijn wij erg nieuwsgierig naar het gebruik en de effectiviteit van deze nieuwe vinding. We hebben daarom contact gezocht met de aanbieder van dit product. Begin december hopen wij een reeks testen te kunnen doen met deze vuurwerkhouder. Uiteraard houden wij jullie via onze nieuwsindex op de hoogte middels een review.

 

Het is de bedoeling dat gedurende de verkoopdagen de houder bij een groot aantal verkooppunten verkrijgbaar zal zijn. Meer informatie vind je op www.vuurwerkhouder.nl

 

Bron: Vuurwerkveilig.com

Link: www.vuurwerkveilig.com

 

De Vuurwerkhouder is per post te bestellen bij

Vuurwerkaansteker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 All rights reserved - de Vuurwerkhouder - © Marianne de Mooy - KvK R'dam 24410402 - Telefoon 06-15306608 ...........